Bengali tulee taloon

Meille saapuu helmikuun lopulla perheenlisäystä. Ollaan jo pitkän aikaa tiedetty, että meille hankitaan bengali. Joululomalla käytiin sitten katselemassa kolmessa paikassa pikkuisia pentuja ja varauskin tehtiin samantien. Bengaleissa viehättää niiden kaunis ulkonäkö ja reipas luonne..itse asiassa ihan koko paketti. :) Alkumetsästä Nokialta löytyi meille oma pikkuinen poikakissa. Marraskuun lopulla syntyi Alkumetsän Dorotean eli Mellin ja Abundadots Islay of CattiCartanon eli Viskin suloinen pentue. Samoista vanhemmista on aiemminkin syntynyt suloisia ja reippaita bengalipienokaisia. Itse asiassa Herra Mäykynen on samojen vanhempien jälkeläinen, eli meille tulee tuon upean bengalin pikkuveli. :)

Ja tässä on nyt Kerkko, mein pikkumussukka:

Vauhtia riittää 4,5 viikon iässä.


Kerkko ja velipoika

Kasvattaja lähetti eilen kuvattuja uusia otoksia. Kerkko näyttää niin iloiselta ja reippaalta näissä..ihan sydäntä lämmittää. :)

 Reipas poika <3

Ja tässä koko poppoo. :)


Nyt kun malttaisi vielä odottaa, että saadaan murunen kotiin. :) Jossain vaiheessa olisi kiva piipahtaa Nokiallakin katsomassa Kerkkoa ennen luovutusta. Valmisteluja uutta kisua varten on jo hieman aloitettu esim. huomenna pitäisi saapua uusi kiipeilypuu. :)

Kommentit

Suositut tekstit