Tampereella

Tehtiin eilen päiväreissu Tampereelle, kun murulla oli kouluhommia hoidettavanaan. Aikaisin aamulla suunnattiin sumuun ja huristeltiin Hervantaan. Oli aivan mahtava tunne saapua Hervantaan ja tuntea olevansa kotona. :) Auto jätettiin TTYn parkkihalliin ja mä suuntasin suoraan DUOon hakemaan välipalaa. Sieltä bussilla keskustaan ja nauttimaan perjantaiaamun tunnelmasta. Porutkatkin olivat Treella, joten ne kävivät hakemassa mut rautatieasemalta. Mentiin käymään Ikeassa, koska mä en ollut ehtinyt siellä vielä käymäänkään. Suunnattiin ekaksi syömään yläkertaan.
Täytyy sanoa, että Ikean sapuska ei ollut yhtään hassumpaa. Kyllä sillä mahansa täyteen sai ja kanafilee oli oikeasti todella hyvää. Luomuseljankukkamehu oli mieluisa yllätys, vaikka siinä olisikin saanut olla vahvempi maku.

Syömisen jälkeen käytiin vähän kiertelemässä ja haaveilemassa kauniista tavaroista.

Parasta Ikeassa ovat ne sisustetut huoneet. Niistä saa hyviä ideoita niin kotiin kuin työpaikalle.

 Nopean kiertelyn (..tai ei se mtn nopeaa ollut, koska kesti ikuisuuden ennen kuin siitä talosta pääsi ulos :D ) jälkeen kävin vielä nappaamassa Herkkutorilta mehua mukaan.
Ikeasta suunnattiin Vapriikkiin, kun iskä meni sinne jollekin luennolle. Lähdettiin sitten äidin kanssa kävelemään kaupungille ja nauttimaan kauniista säästä.


Tampereellakin on ilmestynyt rakkauslukkoja sillankaiteeseen. Kaunis tapa, kunhan ne lukot pysyy yhdessä paikassa, eikä niitä ilmesty kaikkiin siltoihin. Suloisin oli ehdottomasti sydänlukko.
Taidetta froteesta.
Piipahdettiin uskaliaasti myös Sokoksen 3+1 päivää tarjouksia katselemaan. Siellä oli kamala hullunmylly, kun naiset kahmivat kilpaa kosmetiikkaa koreihinsa. Hipsittiin suosiolla pois, lempipaikkani Kauppahallin läpi.
Tampereen Kauppahalli on oikeasti ihana paikka, jossa kaikkien tamperelaisten tulisi edes kerran elämässään käydä. Siellä on tunnelmallista ja tarjolla tuoreita herkkuja joka lähtöön. Oma suosikkini on veripalttu!

Kauppahallilta suunnattiin Laukontorille, joka löyhkäsi kalalta, kiitos Kalamarkkinoiden.
Olipahan virkistävää käydä Tampereella, vaikkakin pikaisesti. Toivottavasti pian uudestaan. :)

Kommentit

imlacking sanoi…
Moikka, mun blogissa on sulle haaste jos et oo tuota vielä tehnyt/saanut ja haluat tehdä :).

Suositut tekstit