Neiti Toipilas

Eilen oli pikkuneiti tosiaan sterilisaatiossa ja päivä sujuikin hyvin hoipertelevaisesti. Kymmenen jälkeen oltiin kotona ja puoli yhdeltä neiti heräsi oksennellen. Tässä videota ensimmäisistä "askeleista":

Illemmalla oli jo meno päällä ja täällä hypittiin mm. tiskipöydälle, vaikka hyppelyt kiellettyä tässä olotilassa ovatkin (eikä meillä muutenkaan saa hypellä pöydille). Kauluri vähän ärsyttää, mutta sen suurempia ongelmia ei ole ollut, mitä nyt kerran tuli pissat nukkuessa, josta Milla oli todella nolona.

Oltiin siinä luulossa, että kisu olisi koko päivän kanttuvei, mutta kai se on kissallekin parempi olla "selväpäisenä". Kivaa on, että leikkaushaava on pieni ja siisti, eikä karvojakaan ajeltu jättimäisesltä alueelta.

Väsäsin Millalle myös varmuuden vuoksi sukkapuvun..
Toivottavasti sitä ei tarvita. :)

Yö sujui rauhallisesti ja pikkuinen nukkuikin tiiviisti vieressäni. Jossain vaiheessa havahduin unesta, jossa Milla oli päässyt nuolemaan haavaa. Haavalappu oli todellisuudessa jäänyt lakanaan kiinni, mutta ei ruvettu silloin toimenpiteisiin. Aamulla laitettiin haavan päälle ihmisten laastari. Se pysyy lujasti kiinni, ehkä turhankin lujasti, mutta lääkärikin sanoi, että sellaisen voi laittaa. Eiköhän se saada irti kostuttamalla kun aika koittaa.

Ollaan vietetty tätä päivää melko rauhallisesti ja ruokakin on maittanut. Nyt kissa on päiväunilla ja mä katselen FlashForwardia.

Kommentit

Hemu sanoi…
No voi toista :) Mie kun käytin Tiukun leikattavana, niin neiti käyttäyty aika samalla lailla, kun rupesi heräilemään. Törmäsi mm. nojatuolin jalkaan siinä pöpperössä :D Kovasti yritti myös hyppiä, mutta masua kiristi sen verran, ettei oikein edes onnistunut. Toipumisia sinne Millalle :)
Daphnion sanoi…
Oli kyllä oikein hupaisaa eilen kun toi hölmöili pöhnässään. :)
imlacking sanoi…
Meillä aikoinaan toi kauluri ei pysynyt kun ehkä päivän kissalla, kun se sitä koko ajan riuhtoi. Se oli saanut aikaisemmin pennut joista kaksi oli yhä kotona ja ne sähisi emolle hirveästi, en tiedä oliko siinä joku erikoinen tuoksu vai mikä siinä sit oli.

Me vietiin kissa mun isän kanssa eläinlääkäriin (tästä on jo se melkeen parikyt vuotta :D) ja sitten kun lähdettiin sieltä niin kissa nukkui autossa. Yhtäkkiä se heräs ja oksensi takapenkille. Olin sit koko matkan sen kanssa takapenkillä ja rapsutin sitä tassusta niin se nukahti siihen :D. Kotona se sit vaan makas jollain peitolla ja ne pennut kävi sille sähisemässä.
Daphnion sanoi…
Heh, aika jännä juttu toi pentujen sähinä.

Meillä tulee huomenna pakollinen viikko kaulurin kanssa täyteen ja hyvin on sujunut. Ihan ekana päivänä se aiheutti hämmennystä ja Milla yritti koko ajan peruuttaa, koska oletti kapistuksen sillä tavalla lähtevän pois. :)

Suositut tekstit