Juhannustaikoja

Juhannus on ehdottomasti yksi vuoden parhaista juhlista. Silloin saa nauttia olostaan ja juhlia rakkaiden ihmisten kanssa. Torstaina iltapäivällä pakattiin kimpsut ja kampsut autoon ja suunnattiin 5-tien ruuhkaan kissa takapenkillä maukuen. Matka sujui leppoisasti, mitä nyt kisulla taisi olla vähän kuuma. 250 kilometrin jälkeen saavuttiin aurinkoiseen Hervantaan, joka tervehti meitä iloisesti. Mun sydämeni on kaivannut sinne jo ties kuinka kauan..viimeksi ollut Hervannassa muuttopäivänä tammikuussa. :S

Illalla vähän grillailtiin, tutustutettiin kisuja toisiinsa ja otettiin rennosti. Milla tuli todella hyvin toimeen Empun ja Petskun kanssa, eikä epeleitä tarvinnut koko ajan vahtia. Illan aikana nähtiinkin hurjia, mutta leikkisiä takaa-ajoja.

Emppu seurailee tarkasti Millan liikkeitä.

Päästiin myös maistelemaan ruotsalaisia mansikoita.

Ja ne maistuivat hyvältä makean kuoharin kanssa.

Juotiin myös kalaviiniä, joka ei onneksi maistunut kalalta. :D


Grillailujen jälkeen syötiin jätskiä ja nautittiin ilta-auringosta.Loppuilta taisikin mennä kisujen kanssa leikkiessä jalkapalloa katsoen.

Perjantaina herättiin aikaisin ja suunnattiin Duoon ruoka-ostoksille. Liikkeellä ei ollut meidän lisäksi kuin vanhuksia. Hervanta oli aika autiona. Kauppareissun jälkeen suunnattiin puistoon pelaamaan frisbeegolfia.


Apilaaa!

Golfailut sujuivat hyvin, mitä nyt välillä hyppelin nokkosissa ja puoleen sääreen ulottuvassa heinikossa varvastossuissani.

Ja kiekko lentää...

Kivaa oli, vaikka mä taisinkin hävitä. :) Sain myös varpaaseeni mystisen haavan, jonka synnystä ei ole mtn tietoa.

Auts!

Juhannusaatto jatkui grillaillen, saunoen, uiden Suolijärvessä uimakieltokyltistä huolimatta ja jalkapalloa katsellen.

Oltiin aika nössöjä ja taidettiin mennä jo yhden aikoihin nukkumaan. :D

Lauantaina suunnattiin puolilta päivin auton nokka kohti Euraa. Ilma oli viilentynyt, mutta onneksi säästyttiin suuremmilta sateilta. Tänä vuonna skipattiin Sieravuori ja vietettiin iltaa kavereiden kanssa. Parasta illassa oli se, että sain halittavaksi 10-viikkoisen söpön hauvelin.

Sunnuntaina oltiin anopin ja appiukon seurana. Mä otin hyvät formulapäikkärit ja syötiin taas maittavaa ruokaa. Piipahdettiin Mannilassa saunomassa ja uimassakin. Illalla nautittiin pihalla auringonpaisteesta ja mä leikitin Sannia pallon kanssa. Fisujakin käytiin "silittelemässä".sanni ja kuolainen pallo.

Sanni juoksi niin innoissaan mun heittämän pallon perässä, että tuli kuuma ja kaivattiin vähän viilennystä...

Ja eikun kalojen sekaan!

Maanantaina aamupalan jälkeen suunnattiin vielä mun porukoille Urjalaan. Ajettiin suoraan mökille, kun oli niin mahtava päivä. Siellä pääsi kisukin rauhassa ulkoilemaan.

Asuntovaunun ovelta oli hyvä tarkkailla maailman menoa..eli pörrääviä öttiäisiä.

Illalla lähdettiin hiljalleen ajelemaan kohti Mikkeliä. Auringon laskiessa oli hyvä ajella, eikä muita autoilijoita hirveemmin näkynyt. Kisukin oli ihan vässähtänyt eikä kopasta kuulunut kuin tuhinaa. Puoliltaöin tultiin kotiin ja paineltiin samantien nukkumaan. Mulla oli muistoksi päivästä lievästi palanut Batman-logo keskiselkään. :D

Juhannus oli taas mitä mahtavin, vaikka olikin tällä kertaa vähän rauhallisemman puoleinen. Vuoden päästä sit taas uudet seikkailut!

Kommentit

Hei, kerro heti miten sait Batman-logon selkään! Mäkin haluan! :D
Daphnion sanoi…
Ekaksi laitetaan toppi päälle, sitten läiskitään aurinkorasvaa niskasta alaspäin niin paljon kuin käsi ylettyy ilman vänkäilyjä (eli unhodetaan rasvata alue joka jää topin yläpuolelle) ja sitten mennään ottamaan aurinkoa juuri silloin kun uv-säteily näyttää kuutosta! :D

Suositut tekstit