Merellä

Lauantai vietettiin Turku-Maarianhamina väliä seilaten piknikristeilyllä. Kyseessä oli mummun ja papan 55-vuotis hääpäiväristeily. Meitä oli 26 hengen lössi liikkeellä ja mukavaa oli. Ilma oli harmaa ja sateinen, joten matkalla ei valitettavasti päässyt nauttimaan kauniista saaristomaisemista. En ollut aikaisemmin käynyt piknikristeilyllä, mutta voisin lähteä mielellään toistekin. Nautittiin matkan aikana hyvästä seurasta, maittavasta ruuasta, musiikista ja laivan parhaasta viihteestä, eli BINGOSTA! :)

Galaxylla oli viihtyisä viskibaari.

 
Oli Muumipeikon synttärit ja Pikku Myyn tukka näytti lattiamopilta :)

Bingottiin!
Mmmm..mojito! Oli niin hyvää, että tyttö painui kasaan :D

Laivan rappuseinät olivat kauniita..kaikki ihmiset eivät niinkään..

Risteily oli onnistunut ja voisin lähteä pian uudestaankin merelle. Olisi hienoa tehdä pitkästä aikaa Päivä Tukholmassa-risteily tai lähteä lampsimaan Tallinnan kaduille. Nyt lähdettiin Turusta, mutta normaalisti meidän mikkeliläisten kannattaa lähteä laivalle Hesasta, koska sinne ei ole niin pitkä matka. Täytyykin pitää silmät auki jos sattuu löytämään hyviä tarjouksia laivamatkoista.

Nyt siivoamaan! Myöhemmin tänään luvassa pyörän puunausta ja lenkkeilyä.

P.S. Europalla buffetissa oli jälkkäripöydässä herkullista kookosbrüleetä!! Täytyykin joskus koittaa itse väsätä sellaista.

Kommentit

satupihlaja sanoi…
Huii mäkin haluaisin joskus käydä piknik-risteilyllä! Enkä kyllä ole ollut ikinä päivä Tukholmassa -risteilylläkään. Mä en ylipäätänsäkään ole ikinä käynyt tukohlmassa muuten kuin vain ajanut ohi Kolmårdeniin mennessä. Hui pitäisi kyllä varmaan sekin joskus nähdä! :)

Muuten ihan übernätti mekko!! :)
Daphnion sanoi…
Toi piknikristeily oli kyl ihan jees..meillä oli1 hyttikin käytössä että saatiin tavarat sinne :)

Tukholma on kyllä siisti paikka..oon joskus pikkusena siellä käynyt pariin otteeseen. Voitais joskus lähtee vaikka yhdessä Tukholmaa ihasteleen!

Ja kiitos! :)

Suositut tekstit