Hei, minun nimeni on Milla!

Apulaa on tullut seurattua jo parin kuukauden ajan, josko sieltä löytyisi meille oma kissa. Keskiviikkona kävi sähköposti kuumana, kun viestiteltiin kissanpennuista Kuopioon. Siellä oli kotia vailla kaksi pentua, jotka olivat puoliksi maatiaisia ja puoliksi norjalaisia metsäkissoja. Poikakissaa yritimme ensin kysellä, mutta sen ehti joku perhe ennen meitä varata. Omistaja sanoi, että tyttö olisi vielä jäljellä, eikä asiasta kauhean kauaa tarvinnut keskustella. Kuopiosta tuli vastaus, että tervetuloa hakemaan kisu kotiin torstaiaamuna. Kello oli silloin puoli yhdeksän, eikä meillä ainuttakaan kissatarviketta. Siltä istumalta lähdettiin autolla Graaniin. Prisma pelasti meidät ja saatiin tarpeellisimmat hankittua.

Eilen aamulla kello 8 suunnattiin kohti Kuopioo..perhoset vatsassa. :) Vähän ennen kymmentä oltiin Kuopiossa kissan kasvattajan oven takana. Sisällä meitä odotti pieni ja vilkas tyttö. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. 21.2.2010 syntynyt pienokainen sai nimekseen Milla. Milla Magia.

Nostettiin kisu koppaan autoon ja lähdettiin kotia kohti. Matka sujui oikein rauhallisesti. Milla vaan katseli ihmeissään ympärilleen ja nuokkui välillä pää kopan ritilää vasten.

Matkalla kotiin.

Kotona pikkuinen lähti heti tutkailemaan uutta ympäristöä ja leikki innokkaasti uusilla leluilla. Vähän tuli säikyttyä meikäläisten liikkeitä, mutta ei jännitystä ollut kauheasti ilmassa kuitenkaan. Nälkä neidillä oli hirmuinen, koska aamuruoka oli jäänyt välistä, ettei automatkalla tulisi huono olo.

Omnomnom.

Päivä sujui mukavasti leikkien ja nukkuen. Tulipa Milla viereen huristelemaankin kun olin päikkäreillä. :)
Millan väritys on hauska. Siinä on mustaa, ruskeaa, tumman harmaata ja siellä täällä sekä kaulassa valkoista. Karva on aika pehmoista ja nähtäväksi jää periikö Milla emonsa pitkän karvan.


Viime yö sujui oikein mukavasti. Milla kävi välillä jalkopäässä nukkumassa ja varpaita nuoleskelemassa. Muru antoi aamupalan kisulle töihin lähtiessään ja sen jälkeen Milla tuli vielä mun viekkuuni unia jatkamaan hetkeksi.

Aamu on tässä sujunut leikkiessä.

Ikkunalla on kivaa.

Ollaan myös luettu yhdessä blogeja ja viestitelty facebookissa. :)

Jos mä vähän painan tästä näppäimestä..


Tällä hetkellä nautiskellaan auringosta sohvalla. Illemmalla käydään ostamassa pienokaiselle lisää tarvikkeita.

*hymyillen rapsuttelee pikkuista vauvvaa*

Kommentit

imlacking sanoi…
Voi mikä ihana murunen :).
HooCee sanoi…
Onnea perheenlisäyksestä tuoreille vanhemmille! ;)
Daphnion sanoi…
I'm Lacking, niin on :D

HooCee, kiitos! :)
Katarimaria sanoi…
Söpö pikkuinen! Meidänkin Rölli on puoliksi norjalainen ja jatkuvasti saa kuulla kyselyitä, että onko se ihan oikea rotukissa :D Ovat ihanan sosiaalisia otuksia.
Daphnion sanoi…
Hih, saas nähdä tuleeko Milla isompana näyttämään norskilta :)

Suositut tekstit