on jo maaliskuu

Rupeaa elämä voittamaan sairastelun jälkeen, eikä tarvitse enää möllöttää sisällä. Viime viikko tuli vietettyä aika lailla neljän seinän sisällä ja se oli surkeaa. Mua harmittaa ihan kauheasti, kun tänään on Mikkelin Sokoksella Free Shots- tapahtuma, enkä mä ollut ajoissa ilmoittautumisen kanssa, joten en saanut stailausaikaa. Sieltä kyllä viestiteltiin, että peruuntumisia voi tulla, mutta ei huvita norkoilla koko päivää siellä odottaen josko pääsisi laitettavaksi. Jyväskylässä vastaava tapahtuma on ens kuun alussa, joten sinne voisi suunnata, koska ei täältä ole kovin pitkä matka sinne.

Käväisin kuitenkin Sokkarilla sen verran tänään, että hain hiusvärin (!!) itselleni. Saan perjantain keikalle uuden tukan. :) Samalla reissulla lenkkeilin kirjastolle, josta hain kasan kirjoja. Suurin osa kouluhommia varten, mutta myös yhden omaksi iloksi, nimittäin Baskervillen koiran! Multa on jotenkin jäänyt lukematta tää mestariteos, mutta nyt hoidetaan sekin asia pois alta.

Mutta nyt näiden pariin:

 
Vähän ärsyttävää, kun postiljooni tunkee lehdet laatikkoon niin, että ne on hiirenkorvilla tai jopa reunat repaleina..

Huomio maaliskuusta: Tätä lunta tulee edelleenkin lisää! Mahtavaa! Aina ei olekaan saanut viettää synttäreitään lumisissa maisemissa. Tuskin nää viikossa mihinkään sulaa.

Viime viikolla ei paljon pakkasasteita katseltu. :)

Ja lopuksi vielä: Hallusinaatio-blogissa mahtava arvonta!! Mut ei saa osallistua, koska mä haluan voittaa sen! :P

Kommentit

Suositut postaukset