Syyskuun seitsemäs

Taas alkoi uusi viikko. Lähdin aamulla käymään koululla ensimmäistä kertaa tänä syksynä, eikä siellä ollut ketään! Näin ehkä viisi tyyppiä koko rakennuksessa. Omia luokkakavereitakaan ei enää näe, kun kaikki väsää oppariaan jossain muualla kuin Forssassa. Kävin palauttamassa harjoitteluraportin, hakemassa kirjastosta kaukolainani Rovaniemeltä sekä juttelemassa opettajan kanssa kouluasioista. Eksyin vielä kaupunginkirjastoonkin lehtiä lueskelemaan. Luin muun muassa koskettavan jutun Kuru-laivan uppoamisesta 80 vuotta sitten. Siellä meikäläinen niiskutteli tunteellisena pappojen välissä.

Meidän koulussa on näköalavessa, jossa on aina ihanan valoisaa.

Päätin tänään myöskin jatkaa hamekesää hamesyksyksi. Tarkenen kyllä viileälläkin ilmalla hameella, kunhan nilkat ei palele. Aamulla oli siinä rajalla, oliko tarpeeksi lämmintä paljaille nilkoille. Koulussa ja kirjastossa käynnin jälkeen tarkeni jo paremmin kuin hyvin ja poolokaulus tuntui ahdistavalta.

Kotiin tultuani alkoi siivousurakka. Jaksoin jopa käydä lakaisemassa rappukäytävän, joka on liian usein pölyinen ja hiekkainen. Nyt on sekin siistinä. Vielä pitää vähän puunata paikkoja ja päättää, että kirjoittaisiko tänään opparia vaiko ei. Siinä vasta pulma. :)

Nyt syömään jauhelihakastikkeiden top5-listalle noussutta Lindströminkastiketta sekä kierremakaroonia.

Kommentit

Suositut tekstit