Mahti viikonloppu!!

Ihana viikonloppu on takana ja huomenna alkaa työntäyteinen viikko. Viikonloppu oli mukava ja rentoutti raksuttavaa pääkoppaa. Perjantaina lähdettiin juhlistamaan iskän 65-vuotissynttäreitä Keppana Kellariin aikas pienellä kokoonpanolla. Koko perhe oli kutsuttu, mutta paikalle ei päässyt päivänsankarin lisäksi kuin äiti, minä ja muru. Keppana on ollut jo vuosia mein perheen kantis ruokapaikka. Se on niin erilainen kuin tavalliset ravintolat. Se sijaitsee Tammelassa keskellä ei mitään, eikä sitä mainosteta lainkaan. Ravintola on TODELLA suosittu alueen mökkiläisten parissa. Houkuttimina toimivat hyvä ja melko edullinen ruoka, erikoinen ympäristö sekä 1400 eri alkoholimerkin juomatarjonta.

Minä ja äippä.

Illemmalla suunnattin mutun kanssa Hämeenlinnaan leffaan, koska Forssan teatterissa pyöri vain 2 leffaa, jotka kumpikin typeriä.. Käytiin Verkatehtaan Bio-Rexissä katsomassa Tarantinon Inglourious Basterds. Se oli aika mahtava. Brad Pitt veti kyl niin överisti, että huh huh. :) Kannattaa käydä katsomassa (, jos ei ole kovin tiukkapipoinen)!

Verkatehtaan mahtava seinämaalaus.

Lauantai sujui kotona löhvätessä. Podin myös selkäsärkyä, joka ilmestyi ihan tyhjästä. Nyt on selkä jo paranemaan päin. Tänään vierailtiin Forssan Luonnonhistoriallisessa Museossa, koska mutu ei ollut ikinä käynyt siellä ja mun viime vierailusta on jo pari vuotta aikaa. Tuli taas sivistettyä itseään. Opin muun muassa sen, että vuonna 1972 kaadettu pelätty Hämeen susi on yksi Suomen suurimmista (kaadetuista) susista 52 kilon painollaan (normaalisti susiuros painaa n. 40 kiloa). Museo on vierailun arvoinen paikka, jos ei kammoa täytettyjä eläimiä.

Museon takana virtaa Loimijoki.

Huomenna tosiaan reippaana kirjoittelemaan opparia ja koululle hoitamaan asioita.

Kommentit

Suositut tekstit