Drop - gluteeniton Budapest

Budapestin reissulla pärjäsi oikein mukavasti ruokailujen suhteen. Gluteenitonta löytyi monesta ravintolasta. Osassa ruuat oli merkitty listaan, mutta osassa menin varmojen ruokien mukaan.

Kaupungista löytyi eräs täysin gluteeniton ravintola, joka on turvallinen myös keliaakikolle. Drop Restaurant sijaitsi majapaikkamme lähistöllä, joten suuntasimme sinne yhtenä päivänä ennen festivaalialueelle matkaamista.


Tunnelmallinen terassi rauhallisella kadulla houkutteli nälkäiset matkaajat peremmälle.


Talon limonadit maistuivat kuumassa säässä ihanilta. Siis jokaisena päivänä tuli juotua talon limonadia milloin missäkin. Useampikin.



Ravintolan menu piti sisällään kaikkea mahdollista salaateista keittoihin ja pasta-annoksista hamppareihin.


Miehen lautaselle päätyi herkullinen annos kanaa, kasviksia ja riisiä. Oli melkoisen kookas annos.


Itselleni maistui hampurilainen ranskalaisilla ja kaalisalaatilla. Hampurilainen oli mukavan raikas ja gluteeniton sämpylä pehmoinen, muttei lainkaan sitkeä. Oikein hyvä.

Ravintola on yleiseen hintatasoon nähden hieman hinnakkaampi, muttei suinkaan mikään kallis paikka. Oma annokseni maksoi  9-10 euroa ja miehen annos 10-11 euroa.


Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan Dropissa, vaikkei gluteenitonta ruokaa olisikaan vailla. Terassilla on mukava hengähtää hetki vaikka pelkkien juomien parissa.


Drop Restaurant

1065 Budapest Hajós utca 27

http://droprestaurant.com/en

Kommentit

Suositut tekstit