Herra Hakkaraisen autopiha

Sastamalan ehdoton matkailuhelmi lapsiperheiden silmissä on Herra Hakkaraisen talo. Kävimme kesän lopulla kummipojan kanssa paikkaan tutustumassa.

Talossa oli ihan hauskoja leikkipaikkoja ja pienehköön tilaan oli hyvin saatu rakennettua hienot tilat. Omasta mielestäni mahtavin juttu oli kuitenkin ulkona sijainnut autopiha.


Talon kymmenenvuotissyntymäpäiväksi vuonna 2013 avattu autopiha pitää sisällään hauskoja rakennuksia, joiden seassa voi körötellä polkuautoilla.


Herra Hakkarainenkin käy välillä autoilijoita tervehtimässä.


Reiteillä oli välillä ruuhkaa ja yksi hurja alamäki aiheutti pieniä kolareita, mutta muuten liikennöinti sujui autopihalla hyvin.


Pihasta oli erikseen rajattu alue myös vähän pienemmille kuskeille.


Kadonnutta mummoa koitimme etsiä autopihalta, muttemme löytäneet. Jäi palkintopullat nauttimatta.


Poliisiaseman putkaankin tuli tutustuttua, mutta onneksi vapaus koitti nopeaan.


Oikein mukava kohde, johon kannattaa ehdottomasti tutustua, jos Vammalan suunnalla liikkuu. Kannattaa olla oven takana heti avaamisen aikaan, niin saa hetken aikaa tutkailla paikkoja kaikessa rauhassa.

Kannattaa tutustua myös samassa rakennuksessa sijaitsevaan Ihanien tavaroiden kauppaan. Sieltä olen löytänyt hyviä lahjoja läheisille viime vuosina.

Vieressä sijaitsee myös upea Pukstaavi (2012 viimeksi käynyt itse museossa, TSEK!), jossa sijaitsee kirjan ja kirjallisuuden museo sekä todella mukava kahvila.

Herra Hakkaraisen talo

Marttilankatu 10, 38200 Sastamala
www.herrahakkaraisentalo.fi


Kommentit

Suositut tekstit