Ennen lunta

Hetki sitten nautittiin vielä ruskasta ja ihmeteltiin tulvivia jokia. Tänään maailma valkeni lumivalkoisena.


Melkein koko lokakuun satoi vettä ja sen kyllä huomaa. Jokien vedet lähentelivät tulvakorkeuksia ja kaikkialla oli upottavan märkää. Ei vieläkään paljon kuivempaa ole.Kauniista syksyn väreistä olemme kuitenkin saaneet ainakin täällä satakunnassa nauttia. Ruska on tänä vuonna ollut kunnollinen ja kestänyt pitkään.Meidän kotipiha on näyttänyt äärimmäisen kauniilta keltaisen koivunlehtipeitteen kanssa. Aurinkoisina päivinä se on oikein hehkunut. Lumet kun sulavat, taitaa jäljellä olla enää ruskea matto. Onneksi eilen ehdin vähän haravoimaan.


Aamupakkasia olen yrittänyt hyödyntää parhaani mukaan. Olen käynyt vaeltamassa ja lenkillä heti aamutuimaan, niin ovat kengät pysyneet vähän kuivempina.Ajatukset ovat jo tulevassa talvessa, vaikka syksyä vielä vietetäänkin. Toiveissa luminen talvi, jotta pääsisi harrastamaan talvilajeja. Sukset ja lumikengät kaipaavat ulkoilutusta!Retkiyöhaasteesta on syksyinen yö vielä suorittamatta ja siihen olen yrittänyt pohtia sopivaa ajankohtaa sekä paikkaa. Tänään laitoin 'outdoor siskoille' tiedustelua menemään asian suhteen ja yksi kiinnostunut retkikaveri löytyikin. Toivottavasti saadaan aikataulut täsmäämään. Mukava saada seuraa leirinuotiolle ja retkelle ylipäätänsä.Hyviä lokakuun viimeisiä päiviä! Muistakaahan juhlia kekriä!

Kommentit

Tillariina K. sanoi…
Niin, nyt kyllä näki ruskaa, vaan olisi saanut olla auringonpaistetta enempi! Kuvausreissut jäi sateen vuoksi tosi vähiin!
Daphnion sanoi…
Joo, sitä vettä on kyllä tullut viikkotolkulla.

Suositut tekstit