Mitä kuuluu?

Hei! Mitä kaikille kuuluu tämän hullunmyllyn keskellä? 


Itse jään joka kevät lomautukselle kausiluonteisen työn vuoksi, mutta nyt se tapahtui jo reilun kuukauden aikaisemmin. Iloisin mielin tässä kuitenkin ollaan ja odotan innolla lämpimiä kevätkelejä ja aurinkoista kesää.

Nautitaan olostamme kotosalla ja luonnossa. Kokkaillaan hyvää ruokaa ja katsotaan paljon elokuvia. Pelaillaan. Aviomieheni vietti suurimman osan talvesta Australiassa, mutta pääsi onneksi ajoissa kotiin. 

Vallitseva tilanne maailmalla on epätodellinen, mutta todella mielenkiintoinen, sillä omana elinaikana ei ole tällaista aikaisemmin tapahtunut.

Kesän ja syksyn menoja suunnitellaan edelleen normaaliin tapaan. Toukokuulle olin hahmotellut parin päivän retkeä Teijon kansallispuistoon ystävien kanssa, mutta se taitaa olla turha toive. Retkitreenejä on kuitenkin edessä, sillä syksyllä tiedossa on Karhunkierros.

Haluan toivottaa kaikille tsemppiä ja ihanaa kevättä! 

Kommentit

Harakka sanoi…
Nyt eletään niin poikkeuksillista aikaa, ettei munkaan elämäni aikana ole tällasta eletty ennen.
Pelottaakin...mutta kotona pysytään, ainoastaan kerran viikossa käydään kaupassa ja se on sitten siinä se sosiaalinen elämä!
Mutta tällasta se taitaa aika monella olla nyt...
Tehdään nyt niitä asioita kotona, mitkä ovat jääneet joskus tekemättä..nyt on hyvä aika aloittaa vaikka kevät siivous, mennä kaikki kaapit ja komerot läpi ja pestä ikkunat ja vaikka mitä tekemistä keksisisn...Kyllä me tästä selvitään, ihan varmastikkin, kun totellaan määräyksiä, mitä meille annetaan!
Onneksi on nykyään noi videopuhelut, että saadaan meillekkin juurikin syntyneet lapsenlapset nähdä ja nähdä heidän kehityksensäkkin.
Toivon sulle terveyttä!
Daphnion sanoi…
Nyt onkin todella hyvä puuhastella kotona keskeneräisten projektien parissa. Jospa tänä vuonna saisi ikkunat pestyä jo ennen kesää? :D

Suositut tekstit