Uusi kamera testissä

Uuden ja pienemmän kameran hankkiminen on ollut jo pitkään mielessä. Rajalan Digiviikko tarjosi hyvään hintaan kauniin Panasonicin Lumix G-sarjalaisen (DC-GX800K). Tiistaina tilattu kamera saapui jo eilen postiin, joten tänään oli päästävä testailemaan. Joten minähän hyppäsin talviteloilta kaivetun polkupyörän satulaan ja poljin aurinkoiselle Mommolankoskelle.


Näytöltä kuvaaminen monen vuoden tauon jälkeen oli hämmentävää ja yritin koko ajan siirtää kameraa naamaa kohti. Kaikki säädöt ovat aika näppärästi löydettävissä ja uskonkin, että nopeasti löytyy yhteinen sävel.Pienikokoinen kamera on äärimmäisen tervetullut, vaikkei tuo vanha 1000D ole mikään järin suuri sekään. Kiva kuitenkin kaupunkireissuun ottaa välillä pieni olkalaukkuun hyvin mahtuva kamera.Kameran mukana tuli hyvä laaja-alainen peruszoomi, joka menee todella pieneen tilaan.
Olen kaivannut myös mahdollisuutta videokuvaukseen ja nyt sellainen löytyy! Ensimmäiset testivideot tosin jo kadotin johonkin siirron yhteydessä. Hups.


Oli muuten kaunis ja lämmin päivä tänään! Koskella vähän tuuli, mutta silti oli kuuma ja vaatettakin oli liikaa päällä.
Vettä virtasi Loimijoessa normaaliin keväiseen tapaan. Onneksi ei ole ollut tulvavaaraa tällä kertaa.Pohdiskelin koskella, että käyköhän tuolla koskaan väkeä kajakeilla näin keväisin? Tai onko tämä edes sellainen paikka, josta voi kajakilla laskea? Tietääkö joku?Lisää uuden kameran ihmeellisyyksien opettelemista ensi viikolla. Silloin meikäläisellä alkaa vieläpä kesäloma. Aikas mahtavaa!

Kommentit

Tillariina K. sanoi…
Onnea uudelle kameralle! Se on aina niin ihana päästä kokeilemaan ja opettelemaan kuvaamista uudella aparaatilla! Minullakin on sellainen käsilaukkukamera, mutta varsin vähän sillä kuvaan talvella kun ei tule missään käytyä! Jos kesällä taas sitten!!
Daphnion sanoi…
Kiitos vaan! Se on kyllä hauskaa ja joskus turhauttavaakin. :D

<3

Suositut tekstit