Joulu Huittinen: Joulukammari

Sinisestä talosta löytyy taas ihania tavaroita jouluun. Niin lahjoja läheisille kuin koristeita omaan kotiin.Kävin heti avajaisviikolla tutustumassa tarjontaan.


Kauniita olkikransseja ja ihanan pehmoisia villasukkia löytyi perähuoneesta joka lähtöön. Kranssit ovat hurmaavia ja sopivat todella hyvin joulun tunnelmaan. Viime vuonna kotiovessa roikkui havukranssi, mutta olkinenkin voisi olla hyvä vaihtoehto.


Aija´sin hauskat koristeet kimmelsivät iloisesti katosta roikkuen. Tuollaiset sopisivat kivasti johonkin ikkunan eteen. jossa auringonsäteet valaisisivat tilaa kauniisti koristeiden läpi.


Hyllyissä oli suuri määrä kynttilöitä. Ihania! Oli kaikkea omenista lumipalloihin ja kolmioista kahvikuppikynttilöihin. Kynttilät ovat aina hyvä lahja.


Kruukun veikeät keramiikka-eläimet saavat aina hymyn huulille. Kuinka suloinen tuollainen nököhampainen majava olisikaan kirjahyllyssä? Keramiikkapajan eläinhahmoiset korvakorut jäivät mieltä kaihertamaan. Voisi ehkä lahjoa itseään sellaisilla.


 Kisujakin löytyi! Suloisia ja erivärisiä. Siellä ne neköttivät aitauksessaan.


Jouluseimihahmot taisivat myös olla Kruukun valmistamia, ellen ihan väärässä ole? Jokainen voi ostaa omaan seimiasetelmaan haluamansa hahmot tietäjistä lampaisiin.

Kammarissa on myynnissä paljon muitakin ihanuuksia! Itse kotiutin Vuohelman hurmaavaa vuohenmaitokosmetiikkaa.


Joulukammarin ovi on avoinna 22.12. asti. Kannattaa käydä ja tukea paikallisia kädentaitoja.

Lauttakylänkatu 27, 32700 Huittinen
https://www.facebook.com/joulukammari/

Kommentit

Suositut tekstit