Projektina piha

Mitä meillä on tehty viime viikkoina? No on lapioitu, kaivettu kaivurilla, nikkaroitu ja levitetty soraa. Omaa pihan parissa on ollut mukava puuhailla ja on saanut kuntoilla ihan hiki hatussa.

Suurimmalla innolla odotan pihan perälle valmistuvaa kasvimaata. Kaivoin käsipelillä nurmen pois alueelta ja miekkonen lupasi rakentaa kasvilaatikot. Laatikoiden ympärille jäävä alue saa kuorikatteen pintaansa. Toinen raparperipuska kasvimaalta lähtee siskon pihaan ja tilalle ajattelin karviaista.


Vanhan tunkion paikalle rakennettiin hieno aitaus. Se kätkee sisäänsä Biolanin puutarhakompostorin. Tarkoituksena on ainakin alkuun kompostoida pelkästään puutarhajätettä, ei talousjätettä. Taajama-alueella pitäisi kaiketi olla lämpöeristetty kompostori jos talousjätteestä haluaa eroon.


Sora-alueilla on tapahtunut myös uudistusta. Ulkorakennuksen päädystä on kadonnut nurmikko ja tilalle tulee vähän laattaa ja soraa. Ajoväylät siistittiin kaivamalla rikkaruohot pois ja levittämällä uusi sorakerros. Naapureiltakin tuli kehuja, kun näyttää niin siistiltä.Kommentit

TainaT sanoi…
Kyllä on ahkeroitu ja selkeät linjat tulee...ja on jo!

Suositut tekstit