Yoogaia - nettijoogaa kotona

Joogatunneilla en ole kerennyt käymään ollenkaan kevään aikana. Kun Buzzador tarjosi mahdollisuutta lähteä testaamaan joogailua kotoa käsin, olin heti mukana.

Yoogaia -palvelun idea on loistava; joogaa kotona netin välityksellä. Palvelussa on livetunteja sekä tallenteita, joita voi katsoa silloin kun itselle sopii. Livetunnille osallistuessa voi pitää oman webkameransa päällä ja siten saada vinkkejä opettajalta. Palvelun tarjonnassa on joogaa, pilatesta, kehonhuoltojumppaa yms.. Tunteja löytyy sekä englanniksi että suomeksi. Tuntien pituudet vaihtelevat 15 ja 60 minuutin välillä. Valikoimasta on helppo valita itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Aina ei ehdi käymään kodin ulkopuolella harrastamassa liikuntaa, mutta Yoogaian kanssa on helppo treenata kiireisinäkin päivinä.


Kotona en ole aiemmin joogaillut, sillä kunnollisia videoita ei ole löytynyt ja olen aina pitänyt ohjatuista joogatunneista. Yoogaian käyttäminen kotona on ollut erittäin mieluisaa. Huoneen lämpötila on sopiva, tilaa löytyy eikä tarvitse kurkkia toisten yli nähdäkseen opettajan. Kokeilemani tunnit ovat olleet hyviä ja opettajat asiantuntevia. Itselläni on vielä pari viikkoa kokeiluaikaa jäljellä ja ajattelin jossain vaiheessa jatkaa tilausta, sillä kesällä voisi olla mukava joogailla pihalla.

Suosittelen kokeilemaan! Yoogaia tarjoaa ensimmäisen viikon ilmaiseksi ja hyviä tarjouksia näytti löytyvän ympäri internetiä. Minulla on Buzzadorin kaverikoodi ( YOOGAIATRIAL2015 ),jolla saa kaksi viikkoa ilmaista treeniaikaa, mutta sen viimeinen käyttöpäivä on tänään!!

Kommentit

Suositut tekstit