Sunnuntaikätköt

Kaunis sunnuntai kutsui meidät Vanhankosken alueelle geokätköjä etsimään. Kaksi ensimmäistä; Loimijoki 1 ja 2 löytyivät nopeasti ja näppärästi vaikka kummallakaan gepsi ei oikein suostunut yhteistyöhön.

Koskella oli kaunista.
Loimijoki 3 olikin sitten vähän haastavampi. Reitti Isolammelle on edelleen kaatuneiden puiden saartamana, vaikka kaupunki onkin tänä kesänä aloittanut puiden korjaamisen alueelta. Onneksi oli hyvät vaatteet, joten määrätietoisesti suunnattiin kätkölle. Puiden yli ja ali sai mennä useassa kohdassa ja jalkojen pituus meinasi välillä loppua, mutta perille päästiin ehjin nahoin. Itse kätkö löytyi ihan hyvin ja hetki ihasteltiin maisemia ennen kuin suunnattiin takaisin. Takaisin löydettiin vähän vähemmällä rymyämisellä.

Kaunis Isolampi.
Vihreää metsänpohjaa.
Autolle suunnatessa huomattiin, että Saaren tilan päärakennuksen ovet olivat auki. Aikaisemmin ovat olleet lukittuina, joten joku on tainnut sorkkarautaa käytellä. Sohva oli sisältä raahattu nuotiopaikalle ja navetan sisällä oli roskattu jonkin verran. Kurjaa tuommoinen käytös.

Oli kyllä mukava käydä pitkästä aikaa kätköilemässä. Ensi viikonloppuna osallistun taas Kuasman Syyskiäpille ja reitin varrella olisi muutama kätkö, mutta saa nähdä pystyykö niitä löytämään kenenkään huomaamatta.

Kommentit

TainaT sanoi…
Upeat maisemat teillä kätköillä!
Daphnion sanoi…
On kyllä. Mies oli mukana ensimmäistä kertaa ja tykästyi kanssa Vanhankosken alueeseen. :)
imlacking sanoi…
Mäkin kokeilin ensimmäistä kertaa geokätköilyä tällä viikolla :). Oli ihan mukavaa :).

Suositut tekstit