Terveiset sairastuvalta!

Täällä pieni örrimörri sairastaa.

Yli kaksi kuukautta kestänyt selkäkipuilu töissä on saanut hartiat totaalisen jumiin ja tiistaina pyörrytti niin paljon, että saikulle jäin. Työpaikan fysioterapeuttia kävin edellisellä viikolla tapaamassa ja hän sanoi, että selkä on hyvässä kunnossa, mutta työasento on huono. Senhän minä tiesin jo ennestäänkin, sillä kipu ilmenee ainoastaan rasituksessa ja menee pian sen jälkeen ohi. Koen työn ja työpisteet haastaviksi pitkälle ihmiselle pysyä suorana, mutta ei auta muu kuin yrittää, sillä syyskuun loppuun pitäisi jaksaa vielä broileria leikkaamassa. Liikuntaa kyllä harrastan, mutta en ilmeisesti tarpeeksi selkä/hartiakeskeisesti. Tänään kaivoin käsipainot ja kuminauhan kaapista; johan rusahteli kun treenasin. Huh.Onneksi ensi viikolla pääsee hierojalle. Täytynee varmaan ostaa useamman kerran kortti, koska tätä jumia ei varmaan kertahoidolla paranneta.

Huoh, ollapa kissa. Ne vaan röhnöttää vailla huolia ja kipuja.


Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Oikein, että maltoit ottaa saikkua. Käsipainot ja kumilenkit ovat varmasti hyvä alku ja hieronta hyvä jatko. Toipumisia!
Tui Tui sanoi…
Voi vitsit, tsemppiä jatkoon. Kävin itse kans juuri työterveydessä, ja fyssarille käsky kävi. Mulla tosin hartiat niin huonossa kunnossa ja täysin juntturassa :/
TainaT sanoi…
Olisko pieni tulehduskipulääkekin paikoillaan..kuuriluonteisesti.
Huomaatko miten tulee ohjeita?
Kisu ottaa rennosti.
Daphnion sanoi…
Kiitos kiitos, eiköhän tää tästä ala paranemaan kun oikein pureudun ongelman ytimeen. ELi ruoto suoraan töissä ja keskittymistä selkätreeniin. :)

Ja tulehduskipulääke kyllä vähän avittaisi, mutta en oikein tykkää syödä lääkkeitä. :S Tänään otin kyllä 1 grammasen Para-Tabsin ja auttoi kyllä hurjasti oloa.

Suositut tekstit