Joulukalenteri 2012: 4. luukku

Joulun alla kannattaa piipahtaa tunnelmallisessa Vohvelikahvilassa. Tarjolla on herkullisia makeita ja suolaisia vohveleita (myös gluteenittomana!) sekä kuumia juomia. Kahvila on todella hurmaava niin sisustuksensa kuin pienen kokonsa vuoksi.Pieni kahvila sijaitsee osoitteessa Ojakatu 2. Aivan hotelli Tammerin läheisyydessä.

Kommentit

imlacking sanoi…
Tuonne on ihan pakko päästä. Mä oon jo vuoden haaveillut pääseväni sinne :D. Me nähtiin mun serkkua joskus viime joulun aikaan Tampereella ja etsittiin parkkipaikkaa, tietysti aika laihoin tuloksin. Ajettiin myös Vohvelikahvilan ohi ja myöhemmin serkku sanoikin, että se on ihan mahtava paikka. Olisi pitänyt silloin käydä siellä. En ollut edes aikaisemmin kuullut kyseisestä paikasta vaikka oon joskus Tampereella asunutkin ja kovasti on tullut Tampereella aikaisemmin pyörittyä.

Oulussa on sen niminen paikka kuin pannukakkutalo ja siellä on täydettyjä pannukakkuja. Sinnekään en ole vielä ehtinyt, mutta haluaisin. Noi kaksi paikkaa on sellaisia mihin on ihan pakko päästä.

Suositut tekstit