Kissa möttöksissä

Eilen käytiin Kerkkonaattorin kanssa siellä korvien puhdistuksessa. Ei ollut korvapunkkeja, pelkkää vaikkua vaan. Varmuuden vuoksi annettiin punkkilääke, Millallekin. Kerkon vaikku oli ehtinyt oikein kunnolla takertua korvaan, joten sitä jouduttiin pidemmän aikaa liuottelemaan. Korvathan siitä ärtyivät kovasti. Canofite tipat saatiin mukaan ja niitä kahden viikon ajan tiputellaan aamuin illoin.

Kissa on kanttuvei.

Eilinen päivä meni Kerkolla nukkuessa rauhoituksen jäljiltä ja tänäänkin olo on ollut melkoisen kurja. Tasapaino ei ole vielä palautunut tai sitten tipat häiritsee sitä. Syöminenkään ei oikein suju. Täytyy nyt kovasti tarkkailla pikkumiehen puuhia.

Eilen päivällä kävi muuten vähän hassusti. Kerkko tuli pöhnäisenä nukkumaan päikkäreitä kainalooni. Tunnin verran siinä nukuttiin. Sitten heräsin ja päätin nousta..ihmettelin kun vasen kylkeni oli aivan märkä ja naureskelin, että onpas se kuolannut. Nooh, eihän se mtn kuolaa ollut. :D Siitä tulikin sitten pyykkipäivä.

Nyt pieni kissa hurisee vieressäni ja pesee itseään. Vietetään loppuilta rapsutellen.


P.S. Jätin eilen aamulla sormen auton oven väliin. Ei ollut kovin fiksua. Se muuten SATTUU! Mutta ei hätää, se ei murtunut. Nyt se on vaan ruma ja kipeä. Saa nähdä lähteekö kynsi lipettiin...

Kommentit

Suositut tekstit