Tampereen oleskeluja ja juhannusta

Heh, Tampere-asustelun saldona 4 sivua opinnäytetyötä! Hyvä minä!

Suolioja, joka on ehdottomasti nimeään kauniimpi. :)

Suolijärven rantamaisemaa.

Käväsin mä ennen juhannusta Forssassa hakemassa puhtaita vaatteita ja vietin useamman päivän porukoilla Urjalassa (ilmaisen ruuan houkuttelemana :P ). Juhannuksen viettoon ruvettiin jo torstaina. Hervannassa oltiin ja grillailtiin ja juhlittiin. Ja kivaa oli. Parasta oli se, kun käveltiin aamu neljältä kotiin auringon noustessa. Auringonnousut murun seurassa vaan on parhaita! Perjantaina päivällä suunnattiin Euraan jatkamaan juhannusjuhlia. Mentiin Mannilaan mökille appivanhempien luo. Aatto menikin ihan rauhallisesti. Saunottiin ja kastettiin talviturkit! En ole ikinä aiemmin mennyt uimaan ennen heinäkuuta ja superlämpimiä vesiä!! Viime syksynä tuli kerran jo kokeiltua kylmää vettä, joten nyt uskaltauduin uudestaan. Ilma oli sen 15 astetta ja vesi 14, että ei paha ero. Saunasta juostiin muutamaan otteeseen kastautumaan. Tosiaankin vaan kastautumaan, en uskaltanut edes laiturista irrottaa otettani.

Juhannusmuotia ja sensuroitu nassu. :)

Juhannuslauantaina päätettiin lähteä vähän hippaamaan. Yöllä päädyttiin Sieravuoreen juhannusfestareille. Paljon oli porukkaa liikenteessä ja näin yhden vanhan koulukaverinkin siellä! Terveiset vaan Ilonalle! :D Mentiin sinne sen verran myöhään, että nähtiin loput Anna Abreun esityksestä ja sit jäljellä oli enää Joku paikallinen bändi. Ihan hyvä bändi, mut niillä oli joku ihme Autiotalo-fiksaatio. Ne soitti sen ainakin 3 kertaa!! Tanssilattiallekin pääsin lopulta erään ihanan apinamiehen avustuksella. ;P

Ilta oli oikein mukava, vaikka sen päätteksi mulla menikin hermo kaikkiin maailman ihmisiin. Mut semmosta sattuu, enkä onneks ruvennut ilkeeksi. Aina ei vaan jaksa, varsinkaan neljältä aamulla.

Minä ja ihanainen Satu Mikon hupparin alla.

Juhannuksen paras hetki oli ehdottomasti paluumatka Sieravuoresta. Bensa oli ihan finito, joten ajoin sitten Hinnerjoen kautta. Auringonnousu oli NIIIN KAUNIS, etten moista ole ennen nähnyt. Näin myös ehkä yhden Suomen pelottavimmista huoltoasemista. Näytti ihan kuolleelta paikalta ja hinnatkin oli pahvilapulle kirjoitettu..maksoi 1,46 litralta. Huhhuh.. Sit heitettiin takapenkkiläiset taks Euraan ja suunnattiin möksälle. Siellä odotti ihana näky, jota olisin voinut jäädä tuijottelemaan pidemmäksikin aikaa. Kello oli kuitenkin jo 5.00 ja uni painoi simmussa. Ehdin kuitenkin tallentaa kameralle aamuisen näyn.

Pyhäjärvi ja auringonnousu.

Sunnuntaihin herättiin melko vähäisten yöunien jälkeen, mutta se ei haitannut yhtään, koska aikaisempien päivien vesisateet olivat poissa.

Tätä nassua ei kyllä voi vastustaa..

..puhumattakaan tällaisesta yhdistelmästä.

Oih, juhannus on vaan niin ihana! :)

Kommentit

Suositut tekstit