Vispipuuro kvinoasta

Vispipuuro on aina välillä ajatuksissa. Helmikuun Fit -lehdessä huomasin reseptin kvinoasta tehtyyn puuroon. 

1,5 dl kvinoaa
1 banaani
3 dl puolukoita
3 taatelia
2 dl maitoa/kasvismaitoa
(1 rkl sokeria)

Kvinoa keitetään, jäähdytetään ja kaikki surautetaan tehosekoittimessa kuohkeaksi. (resepti Polarica)


Kotona ei kuitenkaan ollut taateleita, eikä puolukoita. Vaihdoin puolukat mustikkaan ja puuttuvat taatelit korvasin toisella banaanilla. Heitin vähän kookossokeriakin mukaan.



Lopputulos oli todella hyvänmakuinen, muttei erityisen kuohkea. Raikas aamupala oli mieleinen ja sain määrästä 2-3 annosta. Ensi kerralla kokeiluun perinteisempi versio puolukoiden ja karkean riisijauhon kanssa.

Kommentit

M.T. Ainasoja sanoi…
Hei, tämähän kuulostaa hyvältä. :D
Daphnion sanoi…
Kannattaa ehdottomasti kokeilla. :)

Suositut tekstit