Taivaiden taiturit

Aurinkoinen perjantai. Tuhatmäärin väkeä Kaivopuistossa ja taivaalla lentonäytös. Ihan mukava tapa viettää vapaapäivän iltaa.
Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestettävä lentonäytös ei olisi parempaa keliä voinut saada osakseen. Aurinko paistoi lämpimästi pilvettömältä taivaalta ja Kaivopuistosta maisemat nyt ovat aina komiat.Taivaiden taitureita oli saapunut paikan päälle katsomaan 130000 ihmistä! Ihan tajuton määrä.Red Arrows -taitolentoryhmän esitys oli komeaa katseltavaa ja kansa kohahti kun taivaalle piirtyi jättimäinen sydän. Myös omaa lentoshowtaan pitäneitä hanhia kunnioitettiin taputuksin.


Ilta vierähti mukavasti lentokoneita ja ihmisiä katsellen. Istuttiin välillä nurmella ja nautittiin eväitä. Osalla katsojista oli oikein kunnolliset pikniksetit hienoine eväineen ja skumppineen.

Kiitos järjestäjille hienosta tapahtumasta ja kiitos kansalle hyvin sujuneesta illasta. Ihana katsella hyväntuulisia ihmisiä, jotka osaavat käyttäytyä ihmisjoukoissa. Tasan yhden ärripurrin bongasin kadulla.

Kommentit

Suositut tekstit