Uutta ilmettä

Pienikin muutos sisustuksessa voi piristää huoneen tunnelmaa merkittävästi. Tehtiin visiitti Ikeaan viime viikolla. Olohuoneeseen sieltä tarttui mukaan uusi viltti, pari tyynyä ja komia jalkalamppu.


Valitsin tyynyliinat, jotka jatkavat meidän sisustuksen luontoteemaa hienosti. Tyynyt ja raidallinen Ormhassel viltti sopivat loistavasti myös meidän tummanharmaaseen sohvaan. Tuo vasen käsinoja on muodostunut vilttien paikaksi, sillä Kerkko on valitettavasti rapsutellut sen kohdan todella rumaksi.Tuo upea Hektar lamppu oli hyvä ostos. Ihastuin lamppuun heti nähtyäni sen valaisinosastolla.
Mielestäni iltasella televisiota katsellessa on mukavampi pitää päällä tätä kuin kattolamppua.


Vielä kun löytäisi kissoille uuden ja nätimmän kiipeilypuun jostain. Tuo vanha pätkitty on ollut olohuoneen nurkassa toistaiseksi, jotta kavereilla olisi raapimispaikka. 


Seuraavana sisustushankinnoissa olisi vaatekaappi makuuhuoneeseen. Huonekorkeus on vain hitusen yli kaksi metriä ja suurin osa vaatekaapeista on reilusti ylisen. Ikeassa tutkittiin alle parimetriset ja ne olivat surullisen huonolaatuisia. PAX -sarjassa olisi komeita kaappeja, mutta 198 senttinen olisi hieman riskaabelia kasata pystyyn ja toivoa, että sopii. Olemme pohtineet kaappien teettämistä, koska silloin saisi juri sellaisen säilytystilan kun haluaa. Toinen vaihtoehto olisi ostaa vanha talonpoikaiskaappi. Niitä on Suomi täynnä ja näytti myynti-ilmoituksia olevan netissäkin runsaasti. Toivottavasti josatin löytyisi kaunis kaappi sopivaan hintaan ja mielellään läntisestä Suomesta.

Kommentit

Ame Amebadonna sanoi…
Kivat hankinnat olet tehnyt :)
Tykkään erityisesti noista tyynyjen päälisistä. Talonpoikaiskaappeja onneksi on tällä hetkellä jo ihan kohtuuhintaakin. Kiva niin...

Suositut tekstit