Kolme suosikkia talven varalle

Talvi lähestyy ja iho alkaa kuivumaan. Kävin täydentämässä kosmetiikkavarastoja omalla lempitriollani. Nivea Soft päivittäiseen kasvojen kosteuttamiseen, Nivea Creme satunnaiseen superrasvaukseen sekä Vitalis ulkoilurasvaksi koville pakkasille ja päivittäiseen käyttöön huulirasvana.


Kaikenlaisia rasvoja on tullut testailtua, mutta vielä ei ole yksikään tuote päihittänyt tätä trioa.

Soft on nimensä mukaisesti todella pehmeä ja isoa pehmentävä kasvorasva, Hintakin jää alle kolmen euron. Alkuun haju on erikoinen, mutta siihenkin tottuu nopeasti. Tuote on myös monikäyttöinen ja pikku puteli on helppo kuljettaa mukana.

Nivea Creme on tujua tavaraa ja siksi käytänkin sitä kasvoille kerran viikossa iltasaunan jälkeen. Aamulla kasvot ovat superpehmeät. Useammin en viitsi käyttää, koska paksu rasva saattaisi tukkia ihoa. Kuiviin jalkapohjiin tätä voikin läträtä ihan huoletta vaikka joka päivä.

Vitalis on näistä pitkäaikaisin suosikkini. Talvella kulkee taskussa mukana kaikkialle. Ei ole aiheuttanut huulirasvana riippuvuutta, kuten monet oikeat huulirasvat. Paukkupakkasilla Vitalis on aivan ehdoton kasvoille, koska se ei sisällä ollenkaan vettä. Plussaa suomalaisuudesta.

Kommentit

Ame Amebadonna sanoi…
Rasvat alkaa tosiaan olla kohta tarpeen. Tuo soft on uusi tuttavuus, tarvitseekin kokeilla.
Daphnion sanoi…
Juuh. Eilen herätessä havahduin talven tuloon kun nenänvarsi oli ihan rutikuiva ja valkoinen. Kannattaa tutustua tuohon Softiin. On niin hyvä yleisvoide.

Suositut tekstit