Kotivisio maistiaisia

Tänä viikonloppuna järjestettiin Pirkkahallissa ensimmäiset Kotivisio -messut. Messut keskittyivät asumiseen ja sisustukseen (ASTA -messujen korvaaja??). Erityisen hyödyllistä messujen tarjonta oli niille, joilla on rakennus- ja/tai remonttiprojekti aluillaan. Itse oli hakemassa lähinnä sisustusinspiraatiota, koska meillä remppa on loppusuoralla. Paikalla oli paljon eri alojen ammattilaisia, jotka olivat valmiita neuvomaan messuvieraita. Itselleni jäi ainakin hyvä mieli messuista ja voisin vierailla siellä tulevaisuudessakin. Myös saman katon alla järjestetyt Taide- ja Keräilymessut olivat mukava lisä.

Kotiinviemisiäkin tarttui mukaan, nimittäin Erik Bruunin norppajuliste!! Se pääsee kunniapaikalle yläkerran valmistuttua. En malta odottaa.

Kommentit

Kiva nähdä messuilta kuvia. Olisin saanut sinne liput, mutta laiskuus iski enkä jaksanut lähteä.
Daphnion sanoi…
Minun lähtöpäätökseen vaikutti suuresti se, että postilaatikosta löytyi kutsu tuonne. :) Mutta ihan hyvä, että tuli mentyä. Tykkään kovasti messuista oli ne sitten minkä alan tahansa. Seuraavaksi taitaakin olla ELMA-messut meikäläisen kalenterissa. :)
imlacking sanoi…
Oulussa oli viikko sitten jotkut rakenna sisusta asu -messut ja harmitti kun en päässyt sinne. Kesällä jo mietin, että oisin lähtenyt ja jäi väliin. Myös ed. viikonloppuna olisi ollut mummoni juhlat enkä päässyt sinnekään.

Toki täälläkin päin on varmaan jotain sisustusmessuja, mutta tuntuu että ne menee aina ihan ohi tai tulee just muuta ohjelmaa.

Pirkkahallissakin on monesti mielenkiintoisia juttuja, mutta harvemmin tulee Tampereelle lähdettyä nykyään :(.
Daphnion sanoi…
Minustakin tuntuu aina välillä, että on kaikkia kivoja tapahtumia joihin haluaisi lähteä, mutta sitten ei jaksakaan tai tulee jtn esteitä.

Suositut tekstit