Voihan mämmi!

Ostin täpinöissäni 9 euroa maksavan tuokkosellisen gluteenitonta mämmiä. Olin innoissani tämän Suloiset -leipomon tuotteen suhteen, koska aikaisemmin syömäni leivät ovat olleet herkullisia.Totuus oli kuitenkin julma; mämmiin tarvitaan oikeat mämmiainekset, jotta se maistuu herkulliselta. Kiitos kuitenkin Suloisille yrityksestä.

Olen samaa mieltä Kerkon kanssa mämmittömästä pääsiäisestä! Blööh!

Nyt pohdin, että voisin hakea kaupasta sellaisen pienen kipon normimämmiä...

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Aijaijai, kyllä mämmin pitää olla oikeaa mämmiä ja kissalle annettavan kerman oikeaa kermaa eikä mitään kasvisrasvaa. Kun ostat oikeaa mämmiä ja kermaa, niin voitte nautiskella Kerkon kanssa yhdessä pääsiäisherkuista. Niin mekin tehdään Jasun kanssa! :)
Harakka sanoi…
Voiii, etkö voi myöskään syödä ihan kaikkea, mitä tarjolla on?
Gluteenitontako vaan?
SE on kyllä kurjaa, mä en voi syödä kuin täysin laktoosittomia tuotteita.
Joskus on hakemista, mutta nykyään jo vähän paremmin löytääkin.
Mutta mämmi varmaankin ei ole mitään hyvää, jos ei ole sitä kunnon mämmiä, hö
Mutta Hyvää pääsiäisen aikaa sulle!
Daphnion sanoi…
Pasi, kyllä mä ajattelin pienen rasian OIKEAA mämmiä hakea. Kärsitään sitten. :) Mutta minä en kyllä kermaa mämmiini laita, hyi! Raikasta maitoa sen olla pitää. :D

Harakka, en voi syödä, kun vilja-allergia vaivaa. Se on kyllä kökkö vaiva, mutta mieluummin se kuin keliakia. :(
Laktoosi-intoleranssikin on vaivana, mutta mulle onneksi riittää vähälaktoosinen sapuska. Kyllä sitä joskus tulee herkuteltua laktoosipitoisella ruuallakin, koska se ei niin vähästä aiheuta pahoja oireita. :)

Hyvää pääsiäistä hei molemmille!!
imlacking sanoi…
Mun isällä on keliakia ja sen herkkua oli ennen rössypotut (veripaltussa on ruisjauhoja) ja mämmi. Joskus mämmiä kyllä löytyy gluteenittomana, mutta varmaan edelleen aika harvoista paikoista. Mä oon nähnyt vaan ihan isommissa kaupoissa.

Suositut tekstit