Laatikollinen kauneutta ja hyvää oloa

Sopivasti syntymäpäiväkseni saapui postiin maaliskuun Livbox. Tämä oli viimeinen kolmen boksin tilauksesta. Ensimmäinen meni ystävälle lahjaksi, joka tykkäsi kovasti sisällöstä. Helmikuu tulikin jo omaan käyttöön, mutta laatikon sisältö ei kauheasti vakuuttanut. Essien pinkistä kynsilakasta kyllä tykkäsin!

Maaliskuun paketti olikin jo taas loistava!


Ziajan vuohenmaitoa sisältävä päivävoide on ollut päivittäisessä käytössä ja olenkin kovin tykästynyt. Viime viikkojen kovat pakkaset ovat olleet raskaita iholle, joten hyvä ja pehmentävä voide tulikin tarpeen, juuri kun edellinen päivävoide loppui. Tänä aamuna tuli kyllä pohdittua, että jääkö joku pieni kili ilman maitoa tämän rasvan takia, mutta ei se taida ihan niin mennä.


Toimistotöitä ja lipunmyyntiä ikkunan äärellä = kuivat ja äärettömän helposti haavoittuvat kädet. Pelastus tuli pienen metallirasian muodossa. Burt's Bees on Yhdysvalloissa perustettu luonnonkosmetiikka merkki, joka rantautui Suomeen viime vuoden puolella. Nimikin jo kertoo, että hunajaahan näissä on. Yöksi olen tätä hieronut sormiin ja selkeä ero on aamulla ollut nähtävissä. Karheus on hellittänyt ja sormet ovat pehmeämmät. Voiteessa on ihanan yrttinen tuoksu, jota on kiva haistella nukkumaan mennessä.Laveran eyeliner olisi varmasti hyvä tuote, mutta aika harvoin tulee käytettyä niin vahvaa meikkiä, että tälle olisi tullut tarvetta. Uuden kodin puteli saa jonkun muun luota.


Shampoopala oli jännä. Ma Provencen kardemummalta tuoksuva shampoopala oli uusi tuttavuus. Käyttäminen oli helppoa; hieroin sitä suoraan märkiin hiuksiin ja se vaahtosikin ihan näppärästi. Lopputulos oli nähtävissä vasta seuraavana aamuna ja kyllä oli hiukset puhtaat. Ihan superpehmeätkin! Illalla kyllä tuntui hiukset taas likaiselta, mutta se voi johtua monesta asiasta, joten yhden käyttökerran perusteella ei voi vielä shampoota syyttää. Tällainen voisi olla hyvä, jos paljon matkustaa tai ihan vaikka mökkireissuilla.


Korresia olen aina halunnut kokeilla. Monet kerrat on tullut puteleita pyöriteltyä käsissä Sokoksella, mutta en ole raaskinut ostaa. Mangoisen suihkusaippuan tuoksu oli huumaava ja vaikuttaa aika riittoisalta, sillä jo pieni määrä vaahtosi mukavasti ja riitti koko kropan pesuun. :)


Maaliskuun paketti oli todella hyvä kokonaisuus ja jätti hyvän mielen Livbox -tilauksesta. Katsotaan kesällä jos tilaisi toisen kolmen kuukauden setin.

Kommentit

imlacking sanoi…
Mulla on tuo sama suihkugeeli, muttei välttämättä tule käytettyä tuota kun tavallisesti käytän ihan vaan hajusteettomia juttuja. Ihana tuoksu tuossa kyllä on aivan ihana, että ehkä sen vois kuitenkin käyttää.

Sen palashampoon ainakin ajattelin kokeilla sen jälkeen, kun on edellinen shampoo loppunut eikä siihen taida hirveän kauan aikaa enää mennä.
Daphnion sanoi…
Toi palashampoo oli kyllä jännä. Ajattelin, että ei se voi toimi ja väärässä olin. :) En nyt kuitenkaan riemuiten ole vaihtamassa normishampootani tuollaiseen.

Suositut tekstit