Vanhan kirjallisuuden päiviä ja muuta mukavaa

Perjantaina alkoi täällä Sastamalassa Vanhan kirjallisuuden päivät ja pakkohan siellä oli mielenkiinnostaa piipahtaa. Aivan mahtava kirjojen tuoksu pöllähti vastaan kun astui Sylvään koulun sisätiloihin.


Kirjoja oli myös teltassa.

Ostettavaa olisi löytynyt vaikka kuinka, niin uusia kuin vanhoja kirjoja. Päädyin lopulta yhteen ostokseen. Ostin Piiat -kirjan, koska tykkäsin elokuvaversiostakin kovasti.


Vanhat mustavalkopiirroksetkin houkuttelivat, mutta maksoivat mokomat liian paljon. Kirjojen parista olikin hyvä suunnata raikkaasen ulkoilmaan. Tarkemman tarkastelun kohteeksi päätyi kaunis Bäckmanin Tornihuvila, jonka kaupunki aikoo onneksi kunnostaa tämän ja ensi vuoden aikana.Pukstaavi

Siinä se on. Tornihuvila!Ihana terassi!


Illalla tuli kavereita kylään ja lähdettiin terassille. Suunnattiin ensiksi Laiturikahvilaan. Oli melkoisen mukavaa istuskella veden äärellä musiikkia kuunnellen ja höpötellen. Kokeiltiin paikan ruokatarjontaakin makkaraperunoiden ja kebablautasten muodossa. Hyvää oli! Joskus voisi käydä siellä syömässä ihan kunnollistakin ruokaa. :)


Making of - Totoro seikkailee.

 Totoro seikkailee.
Aurinko laskee paljun taa.


Terassilta suunnattiin Vanhan kirjallisuuden päivien telttatansseihin. Paikalla oli paljon porukkaa ja hyvä meininki. Musiikista vastasi Hateles ja hyvältä kuulosti. Kauaa ei kuitenkaan teltalla viihdytty tungoksessa vaan suunnattiin kaupungille. Vasta aamuneljältä päästiin unten maille. Oli kyllä hauska ilta ja oli kiva nähdä paljon ihmisiä liikenteessä.

Kommentit

Suositut tekstit