Top 10 kosmetiikka

I'm Lacking heitti meikäläistä jokin aika sitten kosmetiikkahaasteella. Tässä tulee oma top 10 epäjärjestyksessä.


1. Very Me Peach Me Perfect Skin Glow - sävyttävä kosteusvoide: Ihana kimmeltävä voide, jota käytän päivettyneelle iholle. Sekoitan yleensä normaalin päivävoiteen sekaan, jotta levittyisi siististi. Jos käytän tätä talvella, eikä iho ole enää ruskettunut, niin sekoitus toiseen voiteeseen tulee entistä tarpeellisemmaksi. Oriflameltahan tämä ihana tuote on.

2. XZ Suklaa & Vanilja hoitosuihke: Kuivien latvojen pelastus. Antaa myös kiiltoa ja kivan tuoksun.

3. Aco Face 24h kosteuttava päivävoide: Ihanan kevyt voide, joka levittyy helposti ja pitää ihon pehmoisena. Talvella ei ihan riitä pitämään kosteutta omassa nassussani. Silloin apuun otetaan vähän tujumpaa tavaraa.

4. Mellis Sauna Arctica Hilla & Hunaja saunahunajavoide: Pehmentää ja puhdistaa ihoa saunassa. Tuoksuu ihanalta ja pienet lakansiemenet kuorivat ihoa kevyesti. 5 vuotta ollut lemppari saunatuotteeni.

5. Jane Iredale Dot the I -silmämeikinpuhdistusaine: Kauneus ja Terveys -lehden kautta sain tällaisia silmämeikinpuhdistusvanupuikkoja testiin viime vuoden puolella ja ihastuin. Kätevä tuote ja puhdistaa todella hyvin. Kallista on ja eikä mitenkään ekologistakaan (yksittäispakkaukset), mutta silti mahtava tuote!

6. Gunry Home Spa Brazil Nut kuorinta-aine kasvoille: Kuorii juuri sopivasti, eikä raasta naamaa. Kosteuttaakin. On niin herkullisen tuntuista ja hajuista, että tekisi mieli maistaa. :)

7. Aco Face Sun Cream 25: On ollut vaikea löytyy sopivaa aurinkosuojatuotetta kasvoille. Aikaisemmin käytin Widmeriä, mutta se tukki ihon. Vuoden verran käytössä on ollut Acon rasva ja hyvää on ollut. Levittyy kivasti.

8. Optisana Aloe Vera geeli: Lidlistä löytyy. Levittyy hyvin. Alkuun tuntuu iho nihkeältä, mutta hyvin pian jo kosteutetulta. Auttaa niin öttiäisten puremiin kuin auringonpolttamiin kohtiin.

9. Lumene Vitamin C+ heleyttävä meikkivoide: Kuulas iho tällä tuotteella. Levitän sekoittamalla kosteusvoiteeseen. Pitkäkestoinen, mutta kevyt.

10. Lumene Beauty Base valokynä: Pandakarhun MUST! :D

    Kommentit

    Aino sanoi…
    Tuo Aco on ihan uusi tuttavuus. Itse pidän tuotteista jotka nimenomaan levittyvät mukavasti ja ovat hellävaraisia iholle. Tuo siis voisikin olla hyvä vaihtoehto ensi kesälle. Kiitos näistä vinkeistä!

    Suositut tekstit