Mjaukasta

Milla on ollut meillä nyt vähän yli 4 viikkoa. Tänä aikana mein pienokainen on ainakin tuplannut kokonsa, vaikka pienihän Milla on edelleen. Ruoka on maittanut oikein hyvin, mikä on on ollut mahtavaa. Muutama ruoka on tullut vastaan, jotka eivät ole niin hyvin maistuneet, mutta yleisesti ottaen kaikki kelpaa. :)

Tällä hetkellä ruokakaapista löytyy monenlaisia ruokia, joista osa ostettuja, osa saatuja. Whiskasin ja Latzin junior märkäruuat hyytelössä ovat yleinen varuste kaapissa ja ne maistuvat hyvin..ankkaa lukuunottamatta. Lihapitoisuushan niissä ei päätä huimaa, mutta Millalle tarjotaan kunnon lihaa usein valmisruuan seassa.


Latz ja Whiskas ovat aika samanlaisia, mutta Latz näyttää ihmissilmään paljon paremman näköiseltä. Whiskasilta tilattiin viime kuussa pentupaketti, joka sisältää erilaisia ruokia, mutta vielä ei ole näkynyt.

Pääasiallisina raksuina Milla syö Proformance kitteniä. Se on ehdottomasti parasta mitä täältä Mikkelin eläinkaupoista löytyy. Kun saadaan Zooplus-tilaus aikaiseksi, niin kokeillaan Applawsia, jossa 80 % lihapitoisuus!!


Proformancen sekaan ollaan laitettu raksuja, joista ollaan saatu näytepakkauksia.Milla sai viikko sitten lahjaksi Friskies-raksuja. Paketin sisältö ei oikein vakuuta, mutta kyllä niitä voidaan tarjota pieninä määrinä normaalien raksujen seassa. Itse en menisi näitä ostamaan, mutta ei meillä ruveta ruokaa roskiin heittämään.


Mjauta kokeiltiin, mutta se jäi syömättä. Purkkikin on niin jättimäinen, ettei mein pienokainen olisi saanut sitä edes syötyä 2 vrk:n aikana.


Hill´sin ällöttävän näköinen sapuska maistui, kun sekaan pisti vähän jauhelihaa. :)


Pateet ovat kyllä aika hyvän oloisia kaikilla merkeillä. Niissä on yleensä enemmän lihaakin, kuin muissa märkäruuissa.

Kävin eilen Reporangan tarjontaa katsastamassa ja mukaan tarttui Almo naturea ja Animondaa. Noi Animondat ovat aikas mahtavia, lihaisia ilman mitää turhia aineita. Toivottvasti ne maistuvat.Eilen saapui postissa paketti PerfectFit-sapuskoja. Näytettä ei vaan ollut mahdollista saada penturuokana, joten sieltä tuli Active muonaa liikkuvaiselle kissalle.


Nameja meillä ei kisulle hirveesti anneta, mutta on meillä yksi pussi maitonappeja kaapissa. Niillä palkitaan sitten urheasti kynsienleikkuusta selviynyt pikku neiti. Kissanruohoakin, eli ohraa tuli ostettua, mutta sitä ei olla vielä kasvateltu.Valmiiden sapuskojen lisäksi meillä syödään tällä hetkellä jauhelihaa, seitiä, kananmunaa (keltuaista raakana), kanaa, katkarapuja.

Innolla odotan sitä, että päästään tekemään Zooplus-tilausta. Sieltä saa edullisesti hyviä kissanruokia ja muiden ihmisten kokemusten mukaan, vaikuttaa muutenkin hyvältä paikalta tilata.

Kommentit

Lendi sanoi…
Zooplus on pop! En enää muualta ole ruokia hommannutkaan, jos ei lasketa lihatiskejä ;)

Suositut tekstit